Katrin Martén

Jag började jobba på Kideus år 2012 som förskollärare, och tog sedan över verksamheten på egen hand. Idag jobbar jag som rektor och fyller även upp i barngrupp när jag får möjlighet. Mitt mål är att med hjälp av kärlek, nyfikenhet och omtanke bedriva en förskola som är som ett andra hem för såväl barn, vårdnadshavare och personal

THE TEAM

klicka på bilden för att få veta mer om oss...

Carola Persson

 Jag jobbar som förskollärare och biträdande rektor på Kideus. Min vision är att vara en pedagogisk ledare och att få alla att växa som person oavsett vilken roll de har på förskolan.

Frida Aronsson

Hej! Jag heter Frida Aronsson och är 29 år. Jag är från början värmlänning men flyttade hit för studier. Jag gillar teknik 🙂

Johnna Ahlm

Jag heter Johanna och jobbar på Fire sedan 2019. För mig är det viktigt att barnen känner trygget. Det område jag gillar bäst är naturvetenskap

Sara Olsson

Jag jobbar som barnskötare här på kideus sedan Januari 2016. Jag skulle beskriva mig själv som en omtänksam, spontan och känslosam människa, vilket jag även vill förmedla till barnen då jag tycker det är viktigt att dom också ska våga visa alla deras känslor. Sen brinner jag lite extra mycket för hälsa/idrott och utelek, spenderar gärna tid i skidspåret eller i snöhögarna tillsammans med barnen, all fysisk lek där man får träna sin grovmotorik är en extra utmaning som jag älskar att jobba med!

Lovisa Andersson

Jag jobbar som förskollärare här på Kideus sedan Juni 2021. Min målsättning är att varje barn ska känna sig trygg och säker i sitt utforskande tillsammans med pedagoger och de andra barnen i barngruppen, för att på så sätt våga ställa frågor och hypoteser i , och kring sitt lärande.  Dialog, ömsesidig respekt och trygghet utgör grundpelarna i mitt förhållningssätt som förskollärare. I arbetet med barnen har jag en förkärlek till de estetiska läroprocesserna, framförallt bild och skapande.

Arvid Nyberg

Jobbar som förskollärare på Kideus sedan HT2005. Jag brinner lite extra för rörelse

Julia Grönlund

Frida Engqvist-Bolander

Jag har jobbat som förskollärare på Kideus sedan 2018. Jag tycker om att arbeta med naturvetenskap och estetiska lärprocesser.

Fredrik Andersson

Sedan 2010 har jag jobbat på Kideus jag vill vara en medupptäckande stöttande pedagog som ser stort värde i äventyrspedagogik där vi genom fantasi och lek stimulerar lärande och utvecklande tillsammans med barnen.

Sara Mårtensson

Jag jobbar som barnskötare på Kideus sedan 2021, efter att ha sadlat om från apoteksbranschen. Jag är född och uppvuxen i Luleå och brinner lite extra för det kreativa skapandet.

Tahrir Milhem

jag heter Tahrir är från Palestina, kom till Sverige år 2009 .Jag är florist i grunden . Jag har även arbetat som floris under tiden jag lärde mig svenska. Jag började arbeta på Kideus år 2014 samtidigt utbildade jag mig till barnskötare. Min ambition är att skapa trygghet, förståelse för allas lika värde ,roligt lärande via lek och skapande .För mig är det barnens intresse och behov att styra verksamheten så utmanar barnen och skapa fullt utveckling med glädje.

Stina Edström

Stina, förskollärare. Jag har varit på Kideus sedan ht 2015. Jag gillar att jobba med TAKK (tecken som alternativ och kompletterande kommunikation).

Horrieh Nanas

Jag är en glad och positiv barnskötare, barn kär och mjuk och snäll och ger mycket kärlek till barnen. Min roll är att skapa trygghet för barnen och att barnen är trygga med mig.

Erika Lööv

Jag jobbar som förskollärare/äventyrspedagog på Kideus sedan augusti 2019. Med äventyrspedagogik som grund vill jag genom lek och lärande skapa förutsättningar för att barnen skall känna sig trygga, ha roligt och lära för livet. Natur, hälsa och friluftsliv ligger mig varmt om hjärtat.

Lena Sundqvist Eriksson

WHAT OUR CUSTOMERS SAY

Tack för att ni tar hand om våra barn och för alla kramar och fantastiska saker de lär sig från er.❤️❤️

Har flera gånger reflekterat över att ni verkar ha det kul ihop! Forskning (inklusive min egen, haha!) visar att kollegor och det sociala är en av de viktigaste sakerna för att trivas på jobbet. Dessutom är jag 100% övertygad om att våra kids vinner också på att ni trivs så bra ihop. Superbra och kompetent gäng!

👏👏👏 Tack för allt ni gör ❤️ alla ni är så bra!